Om oss

Hej, välkommen till bisuperskor.com, officiell Sports Trainers Outlet-butik, inklusive nybörjare för försäljning 2022. Att välja rätt par skor är mer än bara fitness, det är mer, det representerar en slags livsstil. bisuperskor.com erbjuder joggeskor med en mängd olika stilar, färger och storlekar. Vår vision från början var att ge den bästa shoppingupplevelsen för skor till alla löpare, tränare eller bastketbollspelare, älskare och så vidare.

Med utmärkt service och kvalitetsprodukter är vårt uppdrag att ge våra kunder den bästa möjliga online-upplevelsen. Välj från våra stora samlingar av direkta och billiga fabriker och shoppa bisuperskor.com online nu. Vi hoppas att du gillar att shoppa med en trevlig upplevelse, och vi ser fram emot att göra dig till en lojal kund.

Med det förtroende vi har byggt upp med er alla genom åren är det med stort nöje att tjäna er som källa för att förse er med de senaste sneakers, tränare, joggeskor, basketskor och så vidare. Vi hoppas kunna ge våra kunder den största köpupplevelsen som en webbplats kan leverera. Vi ser fram emot att hjälpa dig att leverera de hetaste skorna, med den snabbaste leveransen och den bästa kundservice.

Vårt löfte till dig

Vi garanterar att allt vi säljer slår nytt.
Vi säljer endast äkta produkter från auktoriserade källor.
Vi säljer inte förfalskningar, kopior, parallellimport, sekunder eller butiksmutta varor.
Vi brinner för exceptionell kundservice: snabb, vänlig och professionell.
Vi är innovations- och designledare som försöker hjälpa idrottare på alla färdighetsnivåer att uppnå toppprestanda med varje produkt vi släpper ut på marknaden.
Vi väljer de bästa tillgängliga produkterna för att erbjuda dig överlägsen kvalitet och enastående värde.
Vi lägger ständigt till nya artiklar på denna webbplats så kom och besök oss snart igen.
Vi är konsumentfokuserade och därför förbättrar vi kontinuerligt kvaliteten, utseendet, känslan och bilden av våra produkter och våra organisationsstrukturer för att matcha och överträffa konsumenternas förväntningar och för att ge dem det högsta värdet.

Öppettider

Du kan handla på vår webbplats 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.
Våra kontorets öppettider för kundservice är 9:00 till 17:00 UK tid, måndag till fredag, exklusive helgdagar.
Vi strävar efter att svara på dina e-postmeddelanden och eventuella telefonmeddelanden inom en arbetsdag.

Tveka inte om du har några frågor, kommentarer eller bara vill chatta kontakta oss. Vi är inte bara vänliga utan helt diskreta och kommer att göra vårt bästa för att se till att du har den bästa shoppingupplevelsen som möjligt.