Leverans

Vi har goda kunskaper om fraktvägar och väljer en bekväm fraktväg som gör leveransen snabbare. Med tanke på fjärranslutningen erbjuder vi 6 leveranssätt: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS och Air Mail.

Innan din beställning skickas måste vi bearbeta din beställning och sätta alla dina artiklar genom de strikta kvalitetskontrolltesterna. På grund av detta skiljer den totala leveranstiden bara från leveranstiden.

 

Total leveranstid = Fraktid + Behandlingstid

 

Det tar ungefär flera arbetsdagar för paketresan från våra anläggningar till din destination. Den fetaste leveranstiden är 7 dagar. den exakta leveranstiden baseras på rederiets (DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, Airmail) standard och den leveransmetod du har valt.

Vi erbjuder snabb frakt. När din beställning har skickats får du ett e-postmeddelande som bekräftar att dina varor är på väg, som också kommer att innehålla en spårningslänk. Lämna oss din korrekta adress och giltiga telefonnummer! Eventuella förluster orsakade av fel mottagaradress eller kontaktnummer finns på kunderna.

Leveranserna beror på tillgänglighet för lager. Om vi ​​har problem med din beställning, till exempel att en artikel inte är tillgänglig, kommer vi att ringa dig. Om du inte är tillgänglig kommer vi att skicka ett e-postmeddelande om vilka åtgärder vi vidtar. Några av våra leveransmetoder tillåter full spårning av din leverans från avsändningen tills den levereras och undertecknats av dig. Vi använder ett antal transportörer för att skydda leveransen till dig. Våra avgifter till dig täcker all porto, förpackning och försäkring upp till värdet på de varor du köper.

 

Fraktid Metod:

Standard Frakt: Region inklusive USA, Kanada, Storbritannien med 7-10 arbetsdagar.

Frankrike, Spanien, Tyskland, Nederländerna, Ukraina, Japan, Belgien, Danmark, Finland, Irland, Norge, Portugal, Sverige, Schweiz med 7-15 arbetsdagar.

Brasilien, Ryssland, Italien, Argentina, Chile, Mexiko med 20-25 arbetsdagar.

Alla andra länder med 7-25 arbetsdagar.

 

Bearbetningstid

1-3 arbetsdagar (vissa produkter tar 5 arbetsdagar).


Tänk om du är ute när din beställning kommer?

Om du är ute när paketet kommer kommer din postperson eller kurir att lämna ett kort som säger dig var du ska hämta din diskret paketerade order.

Om din paket tas med till närmaste leveransbyrå måste du gå och hämta ditt paket.

Om din paket föras till närmaste buddepå kan du samla in det eller ordna att det levereras om.

 

Tänk om din beställning inte når när du förväntar dig?

Om din leverans är mer än fyra arbetsdagar, vänligen kontakta oss.

 

Var bisuperskor.com levererar till?

bisuperskor.com levererar till många länder, till exempel

Australien, Belgien, Brasilien, Bulgarien, Kanada, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Japan, Malaysia, Nederländerna, Nya Zeeland, Norge, Polen, Sydafrika, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Storbritannien, Storbritannien Anger många andra!