Byta & återvända

Vi vill att du ska vara helt nöjd med ditt köp

Kontrollera det så snart som möjligt efter mottagandet och öppna inte tillbehören innan du kontrollerar huvudenheterna för storlek. Om du av någon anledning inte är helt nöjd med ditt köp kommer vi gärna att byta ut eller returnera det med förbehåll för denna returpolicy. Gratis 365-dagars retur. Returnera vad som helst av någon anledning i upp till ett år efter att du köpte det. Vi ger dig en ersättning eller en full återbetalning.

 

Återbetalningspolicy

Du kan inspektera och prova på varor på ett sätt som skulle vara möjligt i en butik. Det är ok att prova skor på för storlek.

Om du vill returnera en del av eller hela din beställning för återbetalning eller byte måste du meddela oss inom 14 dagar efter dagen efter leveransen av varan. Du kan meddela oss genom att skicka in en returförfrågan i det slutförda beställningsavsnittet på ditt konto på denna webbplats eller via e-post eller telefon.

Produkter kan inte returneras när de är slitna.

Kunder får kanske inte full återbetalning om föremål som returneras till oss används eller tvättas, inte i originalskick med taggar intakt, med märken eller lukt (t.ex. parfym eller cigarettrök).

Vi begär att artiklarna returneras tillsammans med deras ursprungliga tillverkares förpackning så att framtida kunder kan ta emot varan som tillverkaren avsåg.

Var god bevara porto när du skickar tillbaka varorna till oss. Detta är för din egen säkerhet om varor försvinner under transporten.

 

Rätt att avbryta

Du har en lagstadgad rätt att avbryta din beställning enligt bestämmelserna om konsumentavtal (information, avbokning och ytterligare avgifter) 2013. Se vår sida om rätt att avbryta för mer information.

 

Återbetalningspolicy

För hela begäran om retur eller avbokningar som mottagits inom 14 dagar från dagen efter leverans av beställningen kommer vi att återbetala din betalning, inklusive paket- och portokostnader (med undantag för de extra kostnader som uppstår om du valde en annan leveransform än den billigaste typ av leverans som erbjuds av oss). Köparen ansvarar för kostnaderna för att returnera beställningsartiklarna.

För partiell returförfrågningar som mottagits inom 14 dagar efter dagen efter leveransen kommer vi att återbetala beställningskostnadskostnaderna. Förpacknings- och portokostnader återbetalas inte. Köparen ansvarar för kostnaderna för att returnera beställningsartiklarna.

Hela eller delvis begäran om returåtergivning som mottagits efter 14 dagar dagen efter leverans kan accepteras enligt vår bedömning och en kreditnota eller utbyte erbjuds. Förpacknings- och portokostnaderna återbetalas inte och köparen är ansvarig för kostnaderna för att returnera beställningsartiklarna.

Standard förpacknings- och portokostnader för utbytesartiklar kommer inte att debiteras såvida inte utbytesartiklarna därefter returneras till oss för återbetalning, i vilket fall de kommer att dras av från återbetalningen. Expresspaket och portokostnader för utbytesartiklar måste betalas i förskott.

 

Procedur

Om du vill avbryta en beställning enligt bestämmelserna om konsumentavtal (information, avbokning och ytterligare avgifter) 2013. Klicka här för mer information.

För att skicka in en returförfrågan via den här webbplatsen, logga in på ditt konto, gå till 'Avslutade beställningar', klicka på 'Return Items' bredvid den relevanta beställningen, fyll i formuläret och klicka på 'Submit Return Request'. Alternativt kan du kontakta oss via telefon eller e-post med ditt beställningsnummer, vad du vill returnera och varför du vill returnera det.

Du kommer då att få ett e-postmeddelande med ditt return Request ID plus instruktioner om hur du returnerar artiklarna till oss.

Vi kommer att komma överens med dig att antingen återbetala, ersätta eller byta ut objektet beroende på tillgänglighet.

Vänligen skicka returartiklarna tillbaka till oss utan onödigt dröjsmål och i alla händelser senast 14 dagar från den dag då du meddelar din returförfrågan. Vi rekommenderar att du använder en inspelad eller spårande postmetod som ger tillräcklig försäkringsskydd för det bokförda värdet.

Vid mottagandet av paketet kommer vi att avgöra om artikeln är godtagbar för retur i enlighet med vår policy.

När vi har fått tillbaka dina varor skickar vi dig en e-postbekräftelse och din återbetalning kommer att behandlas inom 7 dagar.

Återbetalningar kommer att betalas tillbaka med samma betalningsmedel som du använde för den första transaktionen. Det kan ta några ytterligare arbetsdagar innan bank- och kreditkortsystemet krediterar pengarna tillbaka på ditt kreditkort eller bankkonto när vi har behandlat återbetalningen.

Om föremålet inte är acceptabelt så skickar vi tillbaka det till dig med en förklaring av skälen för återlämnandet.